Telephelyfejlesztés

A társaság 2010 évben pályázatot nyújtott be az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Alföld Operatív Program (ÉAOP) támogatási rendszeréhez, a balmazújvárosi telephelyének fejlesztésére. A komplex gázmérő hitelesítő üzemegyüttes létrehozására irányuló, ÉAOP-1.1.1/D-10-2010-0032 jelű pályázatot az NFÜ Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője támogatásra érdemesnek ítélte. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 90.452.385,- Ft.
A beruházás az ÉAOP Irányító Hatóságának képviseletében eljáró ÉARFŰ Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft, mint közreműködő szervezettel kötött támogatási szerződés keretében valósult meg.
A telephelyfejlesztés tárgya volt egy új, 1.000 m2-es csarnok felépítése. Az üzemcsarnokban helyet kapott az új és használt gázmérők feldolgozási technológiájának részeként a mérők előkészítése hitelesítésre, festése, hitelesítése, logisztikai feldolgozása, raktározása. A fejlesztés része volt a meglévő 600 m2-es üzemcsarnok külső burkolása és tetőhéjazatának cseréje.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.